Impresszum

 

Balaton-felvidéki Turisztikai Egyesület hivatalos honlapja

 

Amennyiben szeretne a honlapon információt (pl. hír, rendezvény, hirdetés) megjelentetni, azt az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre küldött levélben kezdeményezheti.

A honlappal kapcsolatos észrevételeket, kéréseket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen fogadjuk.

 

A honlapon elérhető adatok, információk és egyéb anyagok kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják. Azok kifejezett előzetes hozzájárulás nélkül a jelen honlap céljától nem eltérően felhasználhatóak, másolhatóak, terjeszthetőek és közzé tehetők. Ezen anyagok felhasználása esetén az anyagok forrásaként a balatonfelvidek.info.hu honlapot minden esetben meg kell jelölni.

A honlap tulajdonosa ezúton hozzájárulását adja ezen honlaphoz történő bármilyen kapcsolás (link) létrehozásához. A kapcsolás létrehozásához adott jelen hozzájárulás esetében is tilos a honlap bármely tartalmi elemének beépítése más honlapba (framing, illetve embedded link), illetőleg a kapcsolást csak a balatonfelvidek.info.hu honlap nyitóoldalához lehet létrehozni.

A honlap tulajdonosa hozzájárul ahhoz, hogy a honlap látogatója, felhasználója az információkat számítógépén tárolja, illetve ezen információkat kinyomtassa.

 

A honlap készült:
2012. március

 

 

Képes ajánló

balatonszolos_telepules_18.jpg

Hírlevél

Eseménynaptár

Jelenleg nincsenek események.