Turizmusfejlesztés támogatási rendelet Nyomtatás E-mail
2013. november 13. szerda, 11:30

Tájékoztatásul közreadjuk az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez a LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2013-ban nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló rendelet szövegét.

Több mint 13 milliárd forint áll rendelkezésre falusi szálláshelyek létrehozására, a meglévők bővítésére, turisztikai szolgáltatások fejlesztésére. A támogatási igényeket november 18-tól december 13-ig lehet benyújtani postai úton a területileg illetékes LEADER irodákhoz.

A még rendelkezésre álló forrásból falusi szálláshelyek fejlesztésre, új szálláshelyek építésére és meglévőek bővítésére, minőségi gyermek- és ifjúsági szálláshelyek létesítésére, illetve szálláshely fejlesztéshez nem kapcsolódó agroturisztikai, lovas- és vadászturizmus, erdei- és horgászturizmus, vízi turizmushoz kapcsolódó fejlesztésekre lehet forrásokat elnyerni.

Várhatóan, az elkövetkező napokban/hetekben fórumot is tartanak a témában, melyről bővebb információk esetén mi is tájékoztatást adunk.

A rendelet tervezet az alábbi hivatkozáson keresztül letölthető.

 

Turisztika rendelet - letöltés (Adobe PDF formátum)


 

Képes ajánló

dorgicse_20120612275.jpg

Hírlevél

Eseménynaptár

Jelenleg nincsenek események.