60 órás geotúra-vezető képzést a Bakonyalján Nyomtatás E-mail
2014. február 19. szerda, 21:45

A Bakonyalja Barátai Egyesület a Balaton‐felvidéki Nemzeti Park Igazgatósággal, mint a Bakony–Balaton Geopark irányító szervezetével együttműködve 60 órás geotúra-vezető képzést hirdet a Bakonyalján.

A beltéri előadások helyszíne: Polgármesteri Hivatal, 8597 Döbrönte, Fő utca 47.

Megismerendő térség: a térség értékeinek felfedezése során egyebek mellett felkeressük a döbröntei eocén mészkőszirt várromját, Tapolcafő – egykor malmokat hajtó – langyos forrásait, az Örvény‐tó homoklepényét, a Töpéri‐kőfejtő barlangját, a festői Csurgó‐kút vízesését és mészkődombját. Megnézzük az ősi Paratethys‐tenger és a Pannon‐tó kavicspartjait, tanulmányozzuk az iharkúti „dinók” kréta ősföldrajzi környezetét és fagyzsákokat keresünk a jégkorból.

Időpontok:

2014. április 11–13. (péntek reggeltől vasárnap késő délutánig)
2014. április 25–27. (péntek reggeltől vasárnap késő délutánig)
2014. május 17–18. (szombat reggeltől vasárnap késő délutánig)

 

 

Részvételi díj: bruttó 35.400,– Ft/fő

Jelentkezési határidő: 2014. április 3. (ez a 20.000,– Ft előleg befizetésének is határideje)
A képzést legalább 30 fő jelentkezése esetén indítjuk el!

A tanfolyamot sikeresen elvégzők a Balaton‐felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság által kiállított geotúra‐vezetői oklevelet kapnak, és egy külön együttműködési megállapodás aláírása esetén jogosulttá válnak a „Bakony–Balaton Geopark geotúra‐vezető, Bakonyalja” illetve a „Bakony–Balaton Geopark Partner” megnevezés és embléma használatára, amelyet akár turisztikai tevékenységük során is hasznosíthatnak.

Jelentkezni kizárólag a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap e‐mailen történő beküldésével lehet. A jelent‐kezési lap és a részletes oktatási tematika letölthető az alábbi weboldalakról:

www.babegyesulet.hu vagy www.geopark.hu/aktualis/geotura‐vezeto‐kepzes


 

Képes ajánló

vaszoly_szeker.jpg

Hírlevél

Eseménynaptár

Jelenleg nincsenek események.